РАПИД КБ ПОДПОМАГА БИОЛОГИЧНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ В БЪЛГАРИЯ - РАПИД КБ

РАПИД КБ В ПОМОЩ НА БИОЛОГИЧНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ В БЪЛГАРИЯ

До 2030 г. 25% от земеделската земя в ЕС ще се използва за биологично земеделие. Това предвижда представеният вече план за действие за развитие на биологичното земеделие. Общата селскостопанска политика на ЕС ще стимулира този процес, като се предвиждат различни екосхеми с общ бюджет 38-58 млрд. евро за периода 2023 – 2027 г.

Планът за действие включва три направления – стимулиране на потреблението, увеличаване на производството и по-нататъшно подобряване на устойчивостта на сектора.

РАПИД КБ ви предлага богат избор от механизация за земеделието и прикачна техника на реномираните марки CLAAS и AMAZONE. Като единствен официален представител за България на немските лидери, ще ви съдействаме да изберете най-подходящите за вашето стопанство трактор, пръскачка, сеялка или друга машина, която да подпомогне увеличаването на вашето производство.  

За конкретна оферта, която да отговори на вашите изисквания се свържете с нашите доказани специалисти тук: https://rapidkb.com/rapid-kb-contact/ или ни пишете на rapid.office@rapidkb.com

285273 РАПИД КБ ПОДПОМАГА БИОЛОГИЧНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ В БЪЛГАРИЯ

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top