GPS Switch Basic - безплатен лиценз - РАПИД КБ
Variant  6 GPS Switch Basic  - безплатен лиценз

Само сега при покупката на нова тороразпръсквачка, пръскачка или сеялка за точна сеитба Precea в комбинация с интуитивния терминал AmaTron 4 ще получите безплатен лиценз GPS-Switch-basic за напълно автоматично включване на до 16 секции.

По този начин Вие ще имате възможност да спестявате посевен материал, тор или средства за растителна защита като същевременно пазите и околната среда.

Побързайте – офертата е валидна за ограничен период от време. За повече информация не се колебайте да се свържете с наш търговец.

Аmatron 4 – Вашият мениджър за лесно и удобно обслужване

Защо да не управлявате с терминал така интуитивно, както с таблет или смартфон? Като взе под внимание това, AMAZONE разработи по-лесен за употреба AmaTron 4, предлагащ значително по-плавен работен процес, особено при управлението на задачите. AmaTron 4, със своя 8-инчов голям Multitouch цветен дисплей изпълнява най-високите изисквания и Ви предлага максимално удобство. Чрез докосване с пръст или с въртележката от приложения може да се стигне бързо от приложение в приложение, респ. до ясно и просто структурираното меню за управление. Практичен изглед MiniView, свободно конфигуриращ се ред за статуса, както и виртуален светлинен дисплей правят употребата на AmaTron 4 особено прегледна и удобна.

Предимства на AmaTron 4:

•    Автоматичен режим на пълен екран, когато не обслужвате

•    Практична концепция MiniView

•    Обслужване чрез сензорен екран или бутони

•    Особено интуитивен и удобен за обслужване

•    Свързана със задачите на полето документация

•    Ориентирана към практиката и интелигентна навигация в менюто

•    Дневен и нощен режим

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top