Нов CEMIS 700 за ISOBUS приложенията - РАПИД КБ ЕООД

Нов CEMIS 700 за ISOBUS приложенията

Нов CEMIS 700 за ISOBUS приложенията

Универсалният ISOBUS терминал

От лятото на 2020 г. CLAAS започва постепенно да подменя работните терминали OPERATOR и COMMUNICATOR II с CEMIS 700.

Нов CEMIS 700 за ISOBUS приложенията

Освен с ергономичния си дизайн, елегантния си черен цвят и гладките, лесни за почистване повърхности, новият ISOBUS – терминал се отличава най-вече с конфигурацията си с 10 твърди клавиша с подсветка и бутон, който се върти и натиска. Висококонтрастният цветен дисплей със сензорна функция е със 7-инчов екран и автоматично превключване между дневен и нощен режим. Входът за камера позволява опция за показване в реално време на изображения от до две камери, които може да се превключват с натискане на бутон или автоматично. Така операторът разполага с ясна картина на важните функции на прикачения инвентар или на зоната зад машината. 

Aux-O и Aux-N, функциите UT1 и UT2 и съответствието с ISO 11783 са сертифицирани от Фондацията за селскостопанска електроника (Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF). Освен че разполага с настройки за език и яркост, менюто позволява на оператора и да персонализира силата на звука на вградения високоговорител (за информация и предупредителни сигнали). Покрит е и клас за защита IP 65.

От октомври 2020 г. CEMIS 700 първоначално ще се предлага като опционално оборудване за косачните комбинации DISCO Butterfly, рулонната балопреса ROLLANT 540, сламопресите за паралелепипедни бали QUADRANT и транспортните ремаркета CARGOS.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top