РАПИД КБ СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2021 ВИ ОЧАКВА - РАПИД КБ ЕООД

РАПИД КБ СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2021 ВИ ОЧАКВА

Claas-ните неща се случват на предприемчивите лица

Стани част от стажантската програма на РАПИД КБ, официалният представител за България на немските лидери в производството на земеделска техника CLAAS и AMAZONE. Каним всеки студент с аграрна или инженерна специалност да се включи в стажантската ни програма в периода 31 май – 31 август 2021 г. 

През това време ще черпите ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещите световни марки за земеделска техника – трактори и комбайни CLAAS и прикачна техника от AMAZONE.

Минималната продължителност на стажа е един месец, а максималната – 90 дни. Всички стажанти се назначават на срочен трудов договор на пълен работен ден, със заплащане от РАПИДКБ, както и осигурени безопасни условия на труд, в т.ч. работно облекло, инструктажи и обучение от опитните ни специалисти. Най-добре представилите се по време на стажа получават предложение за работа в РАПИДКБ след успешно дипломиране. 

  • Ако си студент със земеделска / инженерна насоченост и искаш кариера на сервизен инженер;
  • Имаш добри теоретични познания в областта на земеделската техника;
  • Искаш да се учиш от най-добрите висококфалифицирани специалисти на земеделска техника в България;
  • Искаш да имаш доходи докато стажуваш;
  • Ако си от София, Добрич, Русе, Стара Загора, Монтана и сме провокирали интереса ти – изпрати ни твоето СV на @rapid.office@rapidkb.com

Личните ви данни ще бъдат използвани само за целите на подбора и ще бъдат обработвани и съхранявани съгласно ЗЗЛД. Контакт ще бъде установен само с отговарящите на условията кандидати.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на @rapid.office@rapidkb.com

 

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top