AMAZONE: марката с най-добра репутация сред земеделците - РАПИД КБ ЕООД

AMAZONE: марката с най-добра репутация сред земеделците

В земеделския индекс agri EXPERTS, Amazone, чийто единствен официален представител за България е РАПИД КБ, е победителят, събрал най-висок брой точки в класацията за оценяване на марките в земеделския бизнес.

В годишното проучване институтът за пазарни проучвания agri EXPERTS (Deutscher Landwirtschaftsverlag) събра мненията на 623 фермери, относно осведомеността за бранда/марката, отношението към марката и едно много важно качество – намерението да се препоръча бранда. Проучването бе направено сред 58 утвърдени компании от целия селскостопански сектор.

На първо място е Amazone с 10,52, за което ние от РАПИД сме изключително горди, че представяме на българските земеделци световно утвърдени и доказали се с годините брандове.

Екипът на Amazone изрази задоволство от високата оценка и положителния имидж: „Резултатът засилва коректното отношение към нашите клиенти. Тази страхотна оценка е допълнителен стимул за нас да развиваме непрекъснато нашата технология за всякакви видове стопанства и да бъдем добър партньор като специалист в интелигентното производство на култури във всички области. Нашата цел е да засилим по-нататъшното развитие на съвременните прецизни технологии за намаляване на експлоатационните ресурси и опазване на околната среда, като в същото време постигаме най-високи добиви.

Ключов аспект е дигитализацията и свързването в мрежа на всички оперативни процеси по отношение на стратегията Amazone 4.0. Доверието и сътрудничеството със земеделски производители, изпълнители и търговски партньори е от особено значение за нас.“

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top