AMAZONE разшири продуктовата си гама навесни тороразпръсквачки с новия модел ZA-TS 5000 - РАПИД КБ ЕООД

AMAZONE разшири продуктовата си гама навесни тороразпръсквачки с новия модел ZA-TS 5000

Продуктовата гама ZA-TS на AMAZONE е символ на максимална производителност с най-висока прецизност на тороразпръскване. Новият модел ZA-TS 5000 се отличава с възможност за разпръскване до 54 м. и с разходни количества от 650 кг/мин. и капацитет на бункера до 5000 литра. Това допълнително увеличава максималната производителност на площ.

Повишена ефективност

Увеличаването на капацитета на бункера от 4200 до 5000 литра, намалява броя на операциите по пълнене, като по този начин опростява логистиката. Големият капацитет дава възможност да се използва с пълен капацитет, особено с леки материали за тороразпръскване като урея. Броят на пълненията може да бъде намален, което е от изключителна важност при все по-кратките времеви прозорци за торене. По този начин е гарантирана максимална ефективност, съобразена с нуждите на стопанството.

Използвайте пълния потенциал

ZA-TS 5000 се доставя стандартно с рама Ultra и система за претегляне Profis. Интелигентното интегриране на системата за претегляне Profis през ISOBUS позволява на потребителя да следи нивата на пълнене и остатъчните обеми, да определя целевите тегла и да пълни прецизно по всяко време. Максималният полезен товар от 4 500 кг се използва напълно, без риск от претоварване. Предлагат се опционално дооборудване с  интелигентни решения като WindControl и ArgusTwin.

Повишена ефективност
Използвайте по най-добрия начин прозорците за торене
Използвайте пълния потенциал
Напълнете прецизно и избягвайте ненужни пътувания

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top