Българското участие в AMAZONE Precea Performance Tour - РАПИД КБ ЕООД

Българското участие в AMAZONE Precea Performance Tour

AMAZONE Precea, като част от общоевропейското турне Precea Performance Tour проследи до момента 30 земеделски производители по време на използването на техните сеялки за прецизна сеитба в общо 13 държави.

Изключително сме горди с Вас, българските земеделци, с които не случайно стартира Performance Tour AMAZONE! Нашите високи резултати  като фирма РАПИД в позиционирането на сеялката PRECEA в глобален аспект са доказателство, че ВИЕ, нашите клиенти изключително държите на прецизността и  високата скорост, доказани в изработката на сеялката!  

Чрез поредицата от видеа ще добиете представа за работния ден на сеялката Precea, използвана при различни условия на работа и при различни държави, условия и култури. Потребителите обясняват от първа ръка колко гъвкава, прецизна и ефективна може да бъде сеялката за прецизна сеитба. Практическият опит на фермерите е записан в кратки видеоклипове, които AMAZONE публикува, заедно с допълнителна информация, на адрес www.precea.net/en

Различни култури, специфични почвени условия и уникални климатични условия – Precea преодолява всички тези предизвикателства с лекота в посетените по време на обиколката стопанства. Широката продуктова гама предлага гъвкави варианти за оборудване на сеялките, които могат да се справят с различни площи. Продуктовото портфолио варира от четириредовата Precea с работна ширина 3 м до 12-редовата Precea с работна ширина 6 м.

Потребителите особено високо оцениха лесните настройки за сеене на различни видове култури за кратко време. Специалната VARIO рама позволява бързото регулиране на разстоянието между редовете за сеене на различни култури.

Фермерите бяха впечатлени от изключително точното поставяне на семената – от първото до последното зърно, дори при висока скорост от 15 км/ч. Многобройните опции на оборудването улесняват работата на водача и позволяват постоянно високо качество на работа при всякакви условия. Особено при променливи почвени условия, регулирането на налягането SmartForce осигурява напълно автоматично постоянна дълбочина на полагане. Същевременно автоматичното регулиране на чистачите -SmartControl -предотвратява пропуски и двойни обработки.

За максимална ефективност Precea с работна ширина 6 м се предлага с новия предно монтиран бункер FTender за едновременна сеитба и торене. Интелигентните решения, като индивидуално изключване на редовете, частична обработка на площта, прилагане на специфичните за мястото на работа и управление ISOBUS, говорят за екологичното и ефективно използване на вложените ресурси от прецизната сеялка.

вижте видеото тук: https://info.amazone.de/DisplayVideo.aspx?id=68922

Предимствата на Precea  в един поглед

  • Висока производителност при скорост от 15 км/ч
  • Ботушът за тор с двоен диск FerTeC Twin осигурява равномерна дълбочина на полагане на тора
  • Равномерно поникване на полето благодарение на прецизния ботуш PreTeC с автоматичен регулиране SmartForce за натискна ботуша
  • Точно поставяне на семената благодарение на отличното разделяне под налягане с къс канал за изстрелване
  • Лесна смяна без нужда от инструменти на централизирания разделящ диск, дори при пълен бункер за семена
  • SmartControl автоматичното регулиране на чистача предоставя максимален комфорт на водача
  • Равномерно разпределение дължащо се на улавящи ролки
  • Възможност за лесна и интуитивна работа чрез ISOBUS
  • Необходимост от слаба повдигаща сила на трактора, поради оптимизиран център на тежестта и дизайн с ниско тегло

www.precea.net/en

   #preceaperformancetour

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top