CLAAS с отличия за Машина на 2020 година - РАПИД КБ ЕООД

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

Престижни награди за CLAAS

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

CLAAS получи отличието „Машина на 2020 година“ общо три пъти на изложението Агритехника в Хановер, включително едно за съвместния проект DataConnect с 365FarmNet, CNH Industrial и John Deere.

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

LEXION 8000/7000 е Машина на 2020 година в категорията за зърнокомбайни

Новият вършачен модул APS SYNFLOW HYBRID изгражда сърцето на LEXION 8000 и 7000. Мощността на двигателите им достига 790 к.с./581 kW и пренася новите модели в един нов клас на производителност. Концепцията за интуитивно управление и нова кабина предоставя висока степен на комфорт. DYNAMIC POWER настройва мощността на двигателя към условията за работа и осигурява отлична горивна ефективност.

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

JAGUAR 900 e победител в категорията за силажокомбайни

JAGUAR 990 разполага с максимална мощност на двигателя до 925 к.с./680 kW. Благодарение на CEMOS AUTO PERFORMANCE, JAGUAR поддържа зададената скорост и регулира мощността на двигателя, и скоростта на движение, според растителната маса. При увеличение на растителната маса, мощността на двигателя най-напред се повишава, а след това скоростта на движение спада. Ако растителната маса е по-малко, мощността на двигателя се понижава автоматично. По този начин се поддържа постоянна скорост на двигателя и се елиминират резки промени в натоварването. Резултатът се изразява в равномерен зърнен поток с висока надеждност на работата и по-ниско потребление на гориво.

CLAAS с отличия за Машина на 2020 година

DataConnect убеди експертното жури

DataConnect е интерфейс, разработен съвместно от 365FarmNet, CLAAS, John Deere и CNH Industrial. За първи път е възможен обмен на важни данни от машината между уеб портали на различни производители. Това позволява на потребителя да наблюдава по негов избор информацията от смесен машинен парк в системата. Досега за тази цел се изискваха много повече усилия. Интерфейсът е отворен за присъединяване на още участници.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top