с резервни части SILVER LINE, вашият CLAAS си остава ОРИГИНАЛEH - РАПИД КБ ЕООД

с резервни части SILVER LINE, вашият CLAAS си остава ОРИГИНАЛEH

Нова продуктова линия резервни части за по-стари машини CLAAS

Специално за по-старите модели, които вече не се използват толкова интензивно, колкото новите машини, CLAAS предлага нова продуктова линия от резервни части, наречена SILVER LINE.

РАПИД КБ, като официален представител на CLAAS за България ще Ви осигури оригиналните резервни части, от които има нужда Вашата машина. Знаете, че резервните части са от съществено значение и осигуряват висока производителност. Независимо дали става въпрос за поддръжка, износване или ремонт – частите трябва да се заменят с нови през годините.

Много фермери и предприемачи все още използват по-стари машини на CLAAS в ежедневната си работа. Като правило обаче машините от по-старите серии се използват по-малко, поради което те не използват напълно експлоатационния живот на резервните части CLAAS ORIGINAL. В същото време с остаряването на машината желанието на клиентите да инвестират в поддръжка и ремонти намалява. CLAAS е напълно наясно с това и затова разширява гамата си от резервни части CLAAS ORIGINAL.

Богатият асортимент отново се разшири

В допълнение към резервните части и аксесоари CLAAS FARM PARTS, CLAAS предлага широка гама от части CLAAS ORIGINAL, които отговарят на индивидуалните нужди на всички клиенти.

Досега в тази линия имаше два асортимента части – PREMIUM LINE и REMAN LINE. Серията PREMIUM LINE на CLAAS е насочена към клиенти, които се нуждаят от надеждно решение, когато машината е подложена на особено големи натоварвания. Следователно частите от тази серия са изключително устойчиви на износване. От друга страна, като рентабилна алтернатива на новите части, CLAAS REMAN LINE представя програма за спестяващи ресурси резервни части. CLAAS събира използвани части и ги рециклира до качеството на серийното производство.

Това съществуващо портфолио от семейството CLAAS ORIGINAL е разширено с CLAAS SILVER LINE. Гамата SILVER LINE е насочена към ценово ориентирани клиенти с по-стари машини CLAAS. Всички изброени тук части са специално разработени за по-стари серии машини, като предлагат рентабилно решение за поддръжка и ремонт, което отразява стойността на машината. Частите са тествани и одобрени съгласно обичайния висок стандарт на CLAAS. Поради това клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат доказано качество на CLAAS при изгодни условия. В момента портфолиото на CLAAS SILVERLINE включва около 540 вида стоки, като ремъци, филтри, лагери, ножчета и задвижващи вериги.

Гамата CLAAS SILVER LINE се предлага в Австрия, Белгия, Босна, България, Германия, Полша, Румъния, Русия, Словения, Украйна, Франция, Холандия, Хърватска и Швейцария

Редовната поддръжка и навременната подмяна на износващите се части са от решаващо значение за експлоатационната безопасност на прибиращите машини и тракторите. Това се отнася особено за машини, които са били в надеждна употреба за Вас в продължение на повече години.

С програмата за резервни части SILVER LINE CLAAS Ви предлага икономично решение за ремонт и поддръжка, което отразява текущата пазарна стойност. CLAAS разработи резервни части SILVER LINE специално за по-стари серии и ги тества и одобри според високите си стандарти. Те предлагат доказано качество на CLAAS, при балансирано съотношение цена/производителност.

С програмата за резервни части SILVER LINE, CLAAS Ви предлага икономично решение за ремонт и поддръжка на Вашия зърнокомбайн:

Въздушен филтърРемък, алтернатор
Маслен филтърРемък, климатик
Горивен филтърРемък, хидравл. помпа
Хидравл.филтър, раб. хидравлика (Linde)Ремък, бункер за зърно
Хидравл.филтър, ниско наляганеРемък, 4-канален, задвижв. вършачка
Масло, двигателно 15W/40, 20 л.Ремък, кръстосан
Ремък, 2-канален, люлка сита
Акумулатор 12V/143AhРемък сламотръси
Ремък, разпределител на плява
Верига мотовилоРемък, 2-канален, сечка
Ремък, сечка
Ремък, вариаторен вършачка
Ремък, охлажд. барабан
Ремък за ножа (6.00 – 6.60 м.)

Вашите предимства:

ОРИГИНАЛНО: Всички части са изработени в правилния размер, надеждни и ефективни

Подходящо: Разработени специално за по-стари машини, изпитани и одобрени

Икономически изгодно: Печелите от атрактивни условия

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top