РАПИД КБ и CLAAS дариха МАКЕТ НА ВЪРШАЧНА СИСТЕМА НА ЗЪРНОКОМБАЙН на Аграрния университет в Пловдив - РАПИД КБ ЕООД

РАПИД КБ и CLAAS дариха МАКЕТ НА ВЪРШАЧНА СИСТЕМА НА ЗЪРНОКОМБАЙН на Аграрния университет в Пловдив

На почетна церемония в Аграрния университет, Пловдив, РАПИД КБ – в лицето на Управителя ни Пламен Богоев и Николай Цеков, мениджър продажби – съвместно с Фин Петерсен, мениджър сервизни услуги в централата на CLAAS – Германия и почетен Доктор Хонорис Кауза на университета бе дарен макет на вършачна система на зърнокомбайн.

За фирма РАПИД КБ е изключително важно да има реална връзка между университеитското образование и практиката, тъй като кариерното развитие за студентите, които са наясно с желаната сфера на професионалното си развитие започва още от първи курс в университета.

От ляво на дясно на снимката: Управителят на РАПИД КБ, Пламен Богоев, Фин Петерсен, мениджър сервизни услуги в централата на CLAAS – Германия и почетен Доктор Хонорис Кауза на Аграрния университет в Пловдив, проф. д-р Христина Янчева – Ректор на Аграрния университет и Николай Цеков, мениджър продажби в РАПИД КБ предадоха макета на APS – вършачна система на зърнокомбайн CLAAS.

Преподаватели и студенти от Катедра „Механизация на земеделието“ присъсътваха на официалното прерязване на лентата и връчване на макета. Чрез него, студентите вече в детайли ще имат възможност да се запознават със системите, работещи в зърнокомбайните №1 в световен мащаб, CLAAS.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top