Почвообработка с AMAZONE Catros XL 6003-2TS и CLAAS AXION 930 (ВИДЕО)

Почвообработка с AMAZONE Catros XL 6003-2TS и CLAAS AXION 930 (ВИДЕО)

В това видео ще ви покажем как протича почвообработката и подготовката за предстоящата сеитба в семейното стопанство на Димитър и Георги Катранджиеви.

Домакините са заложили на безкомпромисното качество на прикачна дискова брана AMAZONE Catros XL 6003-2TS, допълнително оборудванa със сечка и агрегатиранa към трактор CLAAS AXION 930.

Catros XL 6003-2TS е с 6-метрова работна широчина, диаметър на дисковете 610 мм с хидравлична настройка на дълбочината и работна скорост до 18 км/ч. Това я прави изключително производителна и подходяща за обработката в големи стопанства и къси прозорци за агромероприятията. Работна дълбочина достига до 16 см. и се справя перфектно при работа в стърнища и места с високо количество на растителни остатъци. Друго отличително предимство на дисковата брана са ниските експлоатационни разходи. Оборудвана е с дискове XL, които имат допълнителна обработка срещу корозия и притъпкващ дисков валяк DW с диаметър 600 мм

Важна характеристика на компактната дискова брана AMAZONE Catros XL 6003-2TS е ниската консумация на гориво – едва 4 литра за хектар.

Машината е подходяща за аграгатиране към трактори във високия мощностен диапазон и затова комбинацията с CLAAS AXION 930 дава перфектни резултати при работа.

Тракторът е оборудван с 8,7-литров двигател FPT, с мощност от 355 к.с. и безстепенна скоростна кутия CMATIC. Трансмисията предлага ненадминато удобство на работа и лесно управление, както и от надеждност, комбинирана с нисък разход на гориво.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top