Прецизна сеитба с AMAZONE Cirrus 6003-2C и трактор  CLAAS AXION 930 (ВИДЕО)

Прецизна сеитба с AMAZONE Cirrus 6003-2C и трактор  CLAAS AXION 930 (ВИДЕО)

В този епизод на поредицата „Ключ за успех в земеделието“ ще ви представим сеитбата в семейното стопанство на Димитър и Георги Катранджиеви. Семейство Катранджиеви са се доверили на прецизната сеялка за слети култури AMAZONE Cirrus 6003-2C, допълнително оборудвана с дискове TwinTec и агрегатирана към трактор CLAAS AXION 930.

Сеялката AMAZONE Cirrus 6003-2C е с 6-метрова работна широчина, обем на двукамерен бункер от 4000 л, с възможност за торовнасяне. Cirrus в комбинация с изсяващи ботуши TwinTeC е идеалната сеялка за работа при тежки, сухи и трудни условия на сеитба, върху силно променящи се почви с хълмиста, вълнообразна земя и в полета с лоша структура. Сеялката е високопроизводителна и може да изсява с до 20 км/ч, без това да влияе на качеството. TwinTeC технологията дава възможност за междуредово разстояние от 16,6 см и безстепенно хидравлично регулиране на натиска на ботуша от 15 до 100 кг.

Високоскоростната сеялка CIRRUS е оборудвана с патентовани притъпкаващи гуми MATRIX. Както и с бункер за семена от 4000 л, който е разделен в съотношение 60/40 и има възможност за торовнасяне. Машината е оборудвана с дискова секция със специални дискове Minimum Till Disc и хидравлично регулиране на работната дълбочина. Това позволява машината да извършва няколко операции с едно минаване, което спестява значители ресурси. Оборудвана е с пълен комплект сензори за следене на запушване на всеки семепровод и система Auto point.

CLAAS AXION 930 е идеалният партньор за комбиниране със сеялката AMAZONE Cirrus 6003-2C. Този високомощен трактор е оборудван с 8,7-литров двигател FPT, който предлага 355 к.с. Машината разполага с безстепенна скоростна кутия CMATIC, осигурявайки гладка и прецизна работа. Трансмисията осигурява ненадминато удобство на работа и лесно управление, както и от надеждност, комбинирана с нисък разход на гориво.

Комбинацията между AMAZONE Cirrus 6003-2C и CLAAS AXION 930 предлага перфектни резултати при работа. Това е идеалното решение за земеделци, които търсят висока ефективност и контрол върху процеса на сеитба.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top