Aкция за заточване на ножове за балопреси и самонатоварващи се ремаркета

Aкция за заточване на ножове за балопреси и самонатоварващи се ремаркета

Само сега, преди сезона, РАПИД КБ Ви предлага заточване на ножове за балопреси и самонатоварващи се ремаркета на преференциална цена! Вместо стандартната цена от 8,80 лв/бр -> 6.00 лв/бр!

Защото износените остриета водят до преразход на енергия и гориво

Напълно автоматизираната система за заточване на ножове в среда с охлаждаща течност, AQUA NON STOP COMFORT от CLAAS, Ви гарантира безкомпромисно качество!

*Заточваме ножове за машини на почти всички производители!

Заявете заточване във филиалите ни, за да се уверите в универсалната производителност и съвместимост на ножовете!

Свържете се с най-близкия до вас филиал на РАПИД, за да проверите условията за заточване точно на Вашата машина!

Maшината използва мокър процес на заточване, който следва точно контура на ножовете – и то без да е необходим надзор. 

Доброто качество на фуража се постига с остри ножове 

Апаратът за наточване на ножове AQUA NON STOP COMFORT на CLAAS осигурява равномерно наточени ножове за балопреси и ремаркета. Това гарантира качеството на фуража, пести гориво и щади задвижването на машината за прибиране на фураж. 

Емулсията за наточване със затворена циркулация гарантира прецизно мокро наточване, при което ножовете почти не губят от степента си на твърдост и дори след многократно наточване осигуряват перфектно качество на рязане.

Постоянният ъгъл на заточване от около 10° до 12° през целия експлоатационен живот на ножа е от решаващо значение за осигуряване на идеалната крива на режещия клин.

Само по този начин може да се постигне висококачествено рязане, да се щади задвижващата система и същевременно да се постига максимален резултат.

*Уредът е първият напълно автоматичен на пазара. С едно зареждане машината може да наточи до 51 ножа. Над 90 шаблона осигуряват прецизно наточване по контура на почти всички производители на ножове. Наточването на правоъгълни ножове също е възможно. AQUA NON STOP COMFORT осигурява равномерно наточени ножове за преси и ремаркета. Това гарантира качеството на фуража, пести гориво и щади задвижването на машината за прибиране на фураж. 

За контакти: rapid.office@rapidkb.com; 0888 643 618; 0886 319 040;  0885 858 606;  0882 427 502;  0885 248 631  

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top