РАПИД КБ ООД - официален представител за България на CLAAS и AMAZONE - rapidkb.com

За нас

РАПИД КБ ЕООД

РАПИД КБ ЕООД е официален представител за България на водещите световни производители CLAAS и AMAZONE. Още от основаването й през 1990 г. фирма РАПИД КБ е лидер на българския пазар на земеделска техника, благодарение на предлаганите висококачествени машини, гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и доставка на оригинални резервни части.

С Централата в София, базите в Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, и дистрибуторите си в Ямбол и Тръстеник (обл. Плевен), РАПИД КБ обхваща най-големите земеделски райони в страната и продължава да се разширява. Всички фирмени филиали и оторизирани посредници предоставят както търговско консултиране, включително за земеделска техника и резервни части, така и висококвалифициран сервиз.

РАПИД КБ представлява успешен модел на предприемачество и семеен бизнес, ръководен от г-н Пламен Богоев.

Мисията на фирмата е да развива своята дейност на принципа на компетентност и прилагане на иновативни решения.

Повече от 30 години високото професионално ниво, ангажираност и индивидуален подход утвърждават РАПИД КБ  като предпочитан, надежден и доказан партньор за постигане на максимална рентабилност и конкурентни предимства на стопанствата при производството на земеделска продукция.

Стремим се клиентите ни винаги да бъдат информирани за най-новите високотехнологични постижения и продуктова гама на CLAAS и AMAZONE. Затова ежегодно организираме полеви демонстрации, представяне на специализираното изложение БАТА АГРО и на други земеделски форуми, посещения на производствените заводи на CLAAS и AMAZONEN-WERKE и т.н.

РАПИД КБ е сред най-динамично развиващите се компании в България при отчитане на разрастващата се дейност, в това число стабилен ръст на продажбите и на пазарния дял.

Работим в тясно сътрудничество с аграрните висши учебни заведения в страната и насочваме общи усилия за справянето с дефицита на кадри в сектора.

Екипът на РАПИД КБ е мотивиран непрекъснато да се усъвършенства за постигане на отлични резултати. Инвестираме в обучения и повишаване на квалификацията на служителите си, за да предоставяме първокласно обслужване.

Съчетанието от професионализъм и всеотдайност е сред най-ценните ни активи в изграждането и поддържането на дългосрочни и устойчиви отношения с клиенти и партньори.

FOTOS_P_Bogoev_2024_W

Пламен Богоев

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top