Нов терминал AMAZONE AmaSpread 2 за торачки ZA-V Profis Control

Нов терминал AMAZONE AmaSpread 2 за торачки ZA-V Profis Control

AMAZONE разшири иновативната си гама от продукти с нов ISOBUS терминал – AmaSpread 2, които може да се използва с торачките ZA-V Profis Control. Той е интуитивен и съчетава най-новите технологии, разработени от немската компания AMAZONE. AmaSpread 2 заменя своя предшественик AmaSpread+.

Новият терминал AmaSpread 2 е с висококонтрастен 4,3-инчов цветен дисплей, с интуитивно меню и модерен вид. Цялата информация за торенето – количеството приложена тор, остатъчното количество и покритието на площта, се показва ясно по време на целия работен процес.

Модерен дизайн и интуитивна работа

Терминалът е много лесен за работа. Всички важни функции като нормата на торене и позицията на торачката при гранично разпръскване могат да се задействат директно с помощта на бутони с подсветка, без да се влиза в менюто. Това дава възможност за работата с една ръка по време на торене.

AmaSpread 2 поддържа до 10 различни индивидуални настройки спрямо спецификите на различните препарати, които се ползват. Освен това нормата на разпръскване, покритата площ и работното време се съхраняват в терминала и могат да се използват от оператора за лесно документиране.

Заедно с регулирането на нормата на разпръскване AmaSpread 2 позволява ръчно превключване на до 6 секции частично и използването на системата за претегляне Profis. Бързото адаптиране на нормата на торене позволява навременна реакция към условията на полето.

Всички функции са под контрол

Терминалът в кабината също предлага прецизно регулиране на нормата на разпръскване благодарение на 200 Hz система за претегляне. По този начин се гарантира постоянна норма на приложение, дори и при различно качество на тора.

Комбинацията с опционалния сензор за наклон гарантира прецизни резултати дори в хълмисти терени.

Когато използва системата за гранично разпръскване Limiter V+, операторът може да превключва между странично, гранично или разпръскване до канавки, в зависимост от ситуация, без да напуска кабината на трактора. Опционалните сензори за ниско ниво дават на оператора ранно известие за предстоящо изпразване на бункера. Възможностите на терминала се допълват и от интегрираните работни светлини.

В обобщение, новият терминал AmaSpread 2 улеснява работата на операторите и включва широк набор от функции.

цветния дисплей с висок контраст

Благодарение на цветния дисплей с висок контраст, операторът разполага с цялата налична информация за торенето, дори при силно слънце.

Всеки бутон управлява отделна функция AMAZONE AMASPREAD 2

Всички функции могат да бъдат достигнати интуитивно с една ръка по време на работа. С всеки бутон се управлява отделна функция.

Всички функции на торачката ZA-V Profis Control могат да се управляват удобно с новия терминал AmaSpread 2 от кабината.

Всички функции на торачката ZA-V Profis Control могат да се управляват удобно с новия терминал AmaSpread 2 от кабината.

Опционалната система за гранично разпръскване Limiter V+

Опционалната система за гранично разпръскване Limiter V+ е интегрирана в операционната система на AmaSpread 2. Натискането на бутон позволява лесна реакция при различни гранични ситуации със странично, гранично или разпръскване до канавки. Актуалният вариант на гранично разпръскване се показва ясно и постоянно на дисплея.

Опростеното меню гарантира бърза настройка на всички функции за разпръскване.

Опростеното меню гарантира бърза настройка на всички функции за разпръскване.

За повече информация, обръщайте се към специалистите на РАПИД КБ, официален представител на AMAZONE за България на имейл: @rapid.office@rapidkb.com


БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top