РАПИД КБ тържествено откри своя обновен Централен офис в град София

РАПИД КБ тържествено откри своя обновен Централен офис в град София

На 31 май 2023г. РАПИД КБ, официалният представител на немската земеделската техника CLAAS и AMAZONE, откри своя обновен Централен офис в град София. С много настроение и във вълнуваща атмосфера на обща площ от над 4 дка, РАПИД КБ посрещна над 350 гости, партньори, клиенти и колеги от цялата страна, за да отбележат този важен етап в историята на фирмата.

В официалната част на събитието взеха участие г-н Мориц Зайлер, Ръководител отдел Икономика на Немското посолство, г-н Томас Спиринг – старши вицепрезидент за Европа в CLAAS, г-н Михаел Байер, Управляващ директор в CLAAS за Централна и Източна Европа, г-н Карстен Волк, Мениджър продажби CLAAS за България, г-н Питър Лизала, експорт мениджър в AMAZONE  и г-н Кристиян Драйер, собственик и управител на AMAZONE. Всеки от тях приветства присъстващите с добре дошли и изрази своята висока оценка за дългогодишното си партньорство с домакините, за нестихващия устрем на РАПИД КБ да инвестира в развитието на компанията, за което свидетелства новата и модерна сграда в град София.

Модератор на церемонията бе известния телевизонен водещ на предаването „120 минути“ по bTV, Светослав Иванов.. По време на официалното откриване, г-н Пламен Богоев, Управител на РАПИД КБ, изрази благодарност към всички партньори, клиенти и колеги от страната, които са допринесли за успеха на компанията.

„РАПИД КБ е компания с дългогодишна история. Началото й бе поставено от моя баща Георги Богоев преди 33 години. За тези 3 десетилетия фирмата измина дълъг път. Днес имаме удоволствието да открием тази прекрасна сграда, но заедно с това и да покажем, че сме водеща компания в земеделския сектор, която непрестанно инвестира, както в материални активи, така и в човешкия ресурс. За мен е чест, че към днешна дата служителите на РАПИД КБ са над 100 души висококвалифициран персонал и постоянно инвестираме в обучения и допълнителна квалификация на нашите специалисти. Правим сериозни инвестиции и в интегрирането на нови информационни технологии за ефективно управление на процесите. Нека не забравяме, че живеем в епохата на дигитализацията и за да сме лидера, които сме били и до сега, трябва да се променяме и да инвестираме в бъдещето.“

За доброто настроение на гостите се погрижиха детски ансамбъл „Пламъчета“, квартет „Дестини“, Михаела Маринова и Любо Киров.

Събитието завърши със впечатляващо дрон шоу и заря.

Откриването на обновения Централен офис на РАПИД КБ в София отбелязва съществена стъпка в развитието на компанията и подчертава нейната амбиция да развива и модернизира бизнеса си.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top