2 години безплатна гаранция за всички произведени след 2022 г. машини AMAZONE - РАПИД КБ ЕООД

2 години безплатна гаранция за всички произведени след 2022 г. машини AMAZONE

РАПИД КБ, КАТО ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на AMAZONE за България, увеличава гаранцията на производителя в рамките на клиентската платформа myAMAZONE.

Какво означава това?

Всеки един от Вас, който е закупил машина от РАПИД КБ, произведена след 2022 г и я регистрира в портала myAMAZONE след 1 февруари 2023 г. ще получи:

1. Допълнителна, безплатна 12-месечна гаранция от производителя или общо 24  мес. от производителя, безплатно! 

👉 Единственото условие, което трябва да бъде изпълнено от Вас като краен клиент е: машината Ви да бъде в рамките на гаранционния срок (12 месеца след първото използване на машината).

2. За навесните торачки ZA-V и ZA-TS, както и за прикачната торачка ZG-TS, заводът производител дава гаранция 7 години срещу пробив на торачката, вследствие на корозия след първата употреба на машината безплатно. Гаранцията започва да тече в рамките на гаранционния период (12 месеца след първата употреба на машината).

3. Тридесет и шест (36) месеца за всички модели Pantera. От 1 февруари 2023 г., срещу допълнително заплащане.

Изискване:МашинаДопълнителна гаранция от производителя за крайни клиенти
Крайният клиент се регистрира в myAMAZONE в рамките на договорния гаранционен период до 12 месеца след първата употреба на машината.Всички продукти (с изключение на Pantera)24 месеца гаранция от производителя (12 месеца договорна гаранция + 12 месеца гаранция от производителя след изтичане на договорната гаранция)
Крайните клиенти не са задължени да се регистрират в myAMAZONE в рамките на договорния гаранционен период. (12 месеца след първата употреба на машината).Всички продукти (с изключение на Pantera)12 месеца договорна гаранция
Крайният клиент се регистрира в myAMAZONE в рамките на гаранционния период (12 месеца след първата употреба на машината).ZA-V, ZA-TS, ZG-TSДопълнителна 7-годишна гаранция от производителя срещу пробив на торачката, вследствие на корозия след първата употреба на машината след договорната гаранция  
Въведете номера на машината след регистрация в портала и вижте с един поглед цялата необходима информация, която ще ви помогне да получите максимална сигурност от Вашата машина!

Всички компоненти на разпръскващото устройство са изработени от висококачествена неръждаема стомана.

Leave a Comment

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top