Новият комбайн CLAAS TRION - пасва на вашето стопанство - РАПИД КБ ЕООД

Новият комбайн CLAAS TRION – пасва на вашето стопанство

Който обработва земи знае, че всяко отделно поле има своите особености. Без значение дали е хълмисто, равно, голямо или малко, дали е близо до брега или и по-скоро в сух район. Всяко поле крие предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени. И във всяко от тези полета има всичко, за да извлечете най-доброто от него. Всяко поле е различно и много специално по свой начин. Без значение къде се намира. Защото всяко поле изисква индивидуален подход.

CLAAS стартира моделна серия TRION: нов еталон в средния клас комбайни

С пускането на пазара на 20 нови комбайна от моделна серия TRION, CLAAS предприе ново начинание в инициативата си за комбайни, стартирала през 2019 година. Това означава, че компанията почти изцяло е обновила гамата си комбайни в рамките само на две години. 

Високотехнологичната моделна серия TRION не включва само 5 и 6-сламотръсни машини, но също хибридни комбайни с един или два ротора. Налични са и няколко версии на TERRA TRAC и MONTANA. Верни на девиза на TRION „Пасва на Вашето стопанство“, гамата машини предлага избор от варианти и функции като никоя друга в съответния клас на комбайните.

Уникалните модели и работни характеристики позволяват покриването на почти всички клиентски изисквания.

Комбайнът TRION е подходящ за всеки пазар – бил той в Европа, Северна Америка или Южна Африка – насочен към клиентски сегменти вариращи от традиционно ориентирани семейни ферми до ориентирани към високи добиви големи ферми и високотехнологични предприемачи.

Независимо от това дали става въпрос за покриване на изискванията на ферми от 200 хектара или бизнес начинания с годишна комбинирана площ от 1 000 хектара; без значение от вида на културите – пшеница, рапица, царевица, соя или ориз; независимо от характеристиките на терена – хълмист или равнинен: целта е предоставяне на максимална ефективност при вършеене и лесна експлоатация в комбинация, като е ориентиран към клиентите с всякаква големина на стопанствата: TRION – Пасва на Вашето стопанство.

Четири конкретни основни характеристики позволяват на TRION да покрива изключително богата гама изисквания на клиентите по цял свят:

– Новият TRION означава високо ниво на пригоденост към изискванията на отделните стопанства и прибирането на различни култури – при наличието на бързи, лесни и неизискващи инструменти настройки на инвентара за специфични култури и голям брой режещи приставки с ширини до 12 м или 12 реда. В допълнение, новата серия няма равна на себе си в обхвата, предлагащ индивидуализиране на спецификациите на кабината и удобствата, наред с ходовата част и системите за задвижване.

– Работното представяне на TRION при всички условия за прибиране на реколтата означават, че компромисите между ефективност и производителност остават в миналото. Доказаната APS технология за вършеене с JETSTREAM очистване, големият бункер за зърно и високи скорости на разтоварване допринасят за впечатляващите възможности. Опростената, ефективна и неизискваща сложна поддръжка система за задвижване, съчетана с интелигентна технология на двигателя DYNAMIC POWER, свежда до минимум разхода на гориво.

– Прецизността на TRION, произтичаща от използването на последните технологии и асистиращи системи, като CEMOS AUTOMATIC за автоматизирано прибиране на реколтата, подпомагат предоставянето на оптимизирани работни характеристики и високо ниво на комфорт и удобство за оператора, независимо от размера на фермата.

– Надеждността на TRION е гарантирана от световна програма за изпитания. Опростените и спестяващи време задания за поддръжка от страна на клиентите, съчетани с надеждното задвижване, удължените интервали за поддръжка и отличният мониторинг на състоянието на задвижването пестят време и правят разходите по-предвидими.

Богатата гама колесни машини, включващи моделите TERRA TRAC и MONTANA, допълнени от обширна гама комбинации за рязане, позволяват на всяко стопанство  независимо от профила на дейностите  да направи правилния безкомпромисен избор.

Две концепции за сепариране и три моделни серии

С безпрецедентното разнообразие машини, съставящи новите три моделни серии TRION, CLAAS успява да заеме гамата от 258 к.с. (5-сламотръсни) до 435 к.с. (хибридни с 2 ротора). Двадесетте нови модела предлагат изключително модерни асистиращи системи, предоставят много висок комфорт на возене и удобства за потребителя, нред с отлична ефективност.

Гамата TRION, по-специално, включва три моделни серии: сламотръсни и хибридни комбайни с две ширини на шаситата:

  • TRION 500 с 5-сламотръсна APS-система за вършеене – 1 420 мм ширина на шасито
  • TRION 600 с 6-сламотръсна APS-система за вършеене – 1 700 мм ширина на шасито
  • TRION 700 с APS HYBRID-система за вършеене (TRION 710 – 730 с ROTO PLUS един ротор, TRION 750 с ROTO PLUS два ротора) – 1 420 мм ширина на шасито.

Наред с предоставянето на нов, разширен избор от решения за сепариране, до покриване на съответния клас работни характеристики, всички моделни серии могат да се оборудват с най-съвременни функции. Това означава, че в момента каталогът включва не само шест версии с TERRA TRAC гъсенично задвижване, но също още шест машини с окачване MONTANA за компенсиране на страничен наклон. В допълнение, всички модели на TRION са оборудвани с нова премиум кабина. Отразяващо богатия спектър от възможни конфигурации, простиращ се чак до високотехнологичните комбайни, наред с множеството различни приложения, за които е пригодена новата гама, девизът „Пасва на Вашето стопанство“ на TRION е точно на мястото си.

За да заявите оферта или сами да конфигурирате TRION, КОЙТО ПАСВА ТОЧНО НА ВАШЕТО СТОПАНСТВО, влезте в другия ни сайт

👉https://bit.ly/MeetTRION_BG,

където в детайли сме разписали спецификациите на новия комбайн на CLAAS, TRION. Очакваме ви!

Leave a Comment

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин

Scroll to Top